Bitfi, et selskap som lager fysiske (hardware) lommebøker for kryptovaluta har vært i en aldri så liten Twitter-storm. Selskapet som blant annet har fått selve John McAfee til gå 100 % god for produktet, la ut en bounty på 250 000 tusen dollar til den som klarte å hacke lommeboken. Lommeboken skulle være “unhackable”, altså umulig å hacke.

Derfor var nok skuffelsen stor når en 15 år gammel gutt med navn Saleem Rashid klarte å hacke seg inn i systemet. Mange ville nok trodd at BitFi hadde betalt ut premien til Rashid, men siden han ikke hadde klarte å få ut Bitcoins av den så mente de at han ikke hadde hacket den.

Dette resulterte i en kjempe Twitter-storm blant flere ut mot selskapet Bitfi og McAfee. Selve definisjonen av hacking blir utfordret og de har ennå ikke kommet til enighet.

Det denne historien forteller, er viktigheten av å lagre sine verdier på en trygg plass. Selv om det finnes utrolig mange forskjellige lommebøker og løsninger for lagring av kryptovaluta, så er det viktig å velge en trygg plass. Selv så sverger vi til løsningen fra Bitgo.

Om du ønsker å lese mer om denne historien så kan du lese denne på ToshiTimes.com 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here