I følge Bitwise. et selskap som tilbyr forskjellige fond i kryptovaluta så er 95% av volumet i Bitcoin-handelen falskt. Det har vært kjent at volumet som f.eks vises på Coinmarketcap, ikke er reelt. Det skyldes at flere børser manipulerer volumet for å tiltrekke seg flere kunder fordi det ser ut som de har mye likviditet.

En skulle tro at en slik nyhet ville sendt samtlige kryptovalutaer rett ned i kjelleren men nyheten ser ikke ut til å påvirke negativt. Dersom denne nyheten hadde kommet for 6 måneder siden så kunne den nok sendt alle prisene rett ned. Dette er nok en indikator som kan indikere at vi nå har nådd bunnen og at vi er på vei opp igjen.

Flere har omtalt at nyheten om det falske Bitcoin-volumet faktisk er bra. Det betyr nemlig at noen kommer til å ta tak i dette for å ordne så man kan få velfungerende markeder.

Selv om volumet er falsk så betyr ikke at prisen er falsk. De kjøper og selger til markedspris, ikke for å manipulere prisen men for å manipulere volumet børsen har selv. Det betyr enkelt og greit at de har samme kjøper/selger.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here