Tidligere i dag så skrev vi at Bitcoin slet og at det var vanskelig å vite hvilken vei markedet skulle ta. Nå kan det se ut som om man endelig har fått litt vind i seilene på altcoins. Veldig mange som har investert i kryptovaluta har ventet på at Bitcoin sitt momenum skulle gå ned og at altcoins skulle gå frem.

Det er fortsatt alt for tidlig å kalle dette altseason men det er ikke umulig at man kan få dette nå. Hvis man ser på Twitter så er det svært ønskelig med en altseason. Mange husker “altseason” fra 2017 hvor diverse kryptovalutaer steg til helt syke nivåer. Selv om det er mulig at historien gjentar seg, så er det nok mange som lærte sist. Det er derfor ikke sikkert at det blir samme typen oppgang.

Uansett om du holder kun Bitcoin så bør du håpe på en altseason. Det betyr mer buzz rundt Bitcoin og mer penger inn i markedet. Selv om du tror at alle disse skal gå til null så trenger man faktisk oppgang i altcoins for å ha et “sunt” kryptomarked.

Hvis du spør om vår mening, så er vi nok redd for at det ikke er altseason men en kortsiktig oppgang. Gjør alltid dine egne undersøkelser først!

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂