I slutten av juli kunne vi lese om at NYSE sin eier satser på et eget custody produkt til institusjonelle investorer. Nå har en de største bankene i USA, Bank of America søkt om en patent på et “custody produkt”. Det betyr at de ønsker å ta patent på en trygg måte å lagre kryptovaluta for sine kunder.

Bank of America beskriver produktet på følgende måte:

The processor is also able to deposit the quantity of cryptocurrency into a vault connected to a network and determine a total quantity of cryptocurrency deposited into the vault. The processor may also, in response to determining the total quantity of cryptocurrency deposited into the vault exceeds a threshold, facilitate the disconnection of the vault from the network.

Det blir litt som å lagre kryptovalutaen man eier i bankboksen. Dette er produkter som blir glimrende alternativer for større investorer dersom en ETF kommer sent eller uteblir.

Nå er det veldig mange indikatorer som tilsier at de “smarte pengene” snart vil komme inn i kryptovalutamarkedet. Det kan være de venter på neste kapitulasjon, men det går man i en positiv trend så vil man nok se at flere store aktører kaster seg på for å få en bit av kaka.

Denne patenten stiller seg i rekke etter flere søknader fra store selskaper om krypto patenter og det virker som at selv om markedet er nede så fortsetter utviklingen og adopsjonen av kryptovaluta både i teknologi og adopsjon.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here