Barclays, en av de største bankene i Storbrittania har nå satt sammen et spesialisert team for å undersøke hvordan banken kan tjene penger på kryptovaluta og blockchain-sektoren. Den tidligere globale sjefen Chris Tyrer med tittelen “Head of Energy Trading” har nå blitt flyttet over til en stilling med navnet “head of digital assets project”. Han skal finne ut hvordan Barclay`s de kan få integrert en tradingdesk for krypto i deres eksisterende marked.

Ukjente kilder hevder videre at Barclay`s har plassert “Head of FX” Marvin Barth og en senior blockchain ekspert med navnet Dr Lee Braine. Samme kilde hevder i følge Barrons.com at de som er involverte i prosjektet til Barclays er svært positive til kryptovaluta og at det er penger for banken å tjene på dette

Når Barclay`s ble spurt selv om dette, så henviste de til et tidligere memo, hvor de understreker at de ikke har noen planer om å starte å handle i kryptovalutaer.

Denne nyheten kaster seg inn i rekken av banken som har kommet med pressemeldinger og lekkasjer etter at ICE, eieren av NYSE annonserte sitt nye selskap BAKKT.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here