I går offentliggjorde Coinbase at de har lagt til BAT på Coinbase.com. Det betyr at du nå kan kjøpe BAT hos Coinbase.com og Coinbase Pro. Prisen på BAT har steget med nærmere 50 % over de siste ukene. Etter at BAT ble lagt til så kommer det forventede salget, så langt i dag er BAT nede 13 %. Spekulasjonene på listinger på Coinbase er større enn det faktisk kjøpsvolumet på Coinbase.

I følge Coinbase sin pressemelding tidligere så er de neste som blir “vurdert” å bli listet XLM, Zcash og ADA. Det gikk ikke lang tid mellom BAT og 0x listingene på Coinbase så nå venter mange på et hint om den neste som blir lagt til.

På Twitter så virker de fleste å være overbevist om at XLM er den neste som blir lagt til. Grunnen til det er at ZCASH er en såkalt “privacy coin”, noe som har noen regulatoriske komplikasjoner og at Cardano (ADA) først blir aktuell når de kommer med en oppdatering som gjør den “desentralisert”.

Hvem som blir neste ut, vet ingen andre enn Coinbase. Vi i KryptovalutaInvestor.com skal etterstrebe å levere deg siste nytt om dette. Hvis du aktiverer notifikasjoner så får du med deg siste nytt fra oss, helt gratis.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here