I går så skrev vi om at Bitcoin Cash hadde et aldri så lite rally på grunn av en “fork” som kommer 15/11/2018. Det ser ikke ut som Bitcoin Cash har tenkt til å stoppe der, den fortsetter et mønster av små opprykk oppfulgt av ennå mindre konsolideringer. Akkurat per nå så har Bitcoin Cash en pris på 622 dollar, opp fra 550 i går og den var på kun 435 dollar for bare noen dager siden. For de som driver med marginhandel med kryptovaluta så har Bitcoin Cash vært en skikkelig pengemaskin de to siste dagene. Det er fortsatt en god stund frem til forken, hva prisen ligger på da kan man jo bare spekulere i.

Heldigvis, så er det ikke bare BitCoin Cash hodlere som har en bra dag. XRP har gått opp rundt 15 % i dag og ligger nå på hele 0.54 dollar. Det er forventet at XRP kan rykke ennå høyere opp før den konsoliderer igjen.

Flere altcoins gjør det veldig bra nå og det blir spennende å se om dette er en kortvarig glede eller om dette er begynnelsen på en veldig etterlengtet altcoins rally. Forløpig så er det veldig forsiktig positivitet.

Bitcoin ser rent teknisk ut som den også skal bryte opp til oppsiden. Dersom det kommer et større trekk oppover for Bitcoin så vil dette kunne dra med seg altcoins ytterligere opp.

Man merker på markedet at nå har veldig mange brent seg tidligere og folk holder igjen på positiviteten. Det er svært lite informasjon der ute om det som skjer nå utenom Bitcoin Cash. Det blir veldig spennende å følge med videre på markedet.

Det hadde vært utrolig godt for sentimentet og for kryptovaluta generelt å hatt et positivt marked ved inngangen til 2019.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here