Etter nesten 4 uker med svært liten aktivitet så har denne helgen vært nokså innholdsrik for de som har penger i markedet. Bitcoin har “hoppet” opp på 6450 dollar, men ligger nå på rundt 6330. Mer interessant er det for Bitcoin Cash som har “hoppet” hele 21 % opp, i påvente av en fork som er planlagt å skje 15/11. EOS har også hatt en god dag på 2 %, Cardano er opp hele 7 % og flere andre følger etter.

Marketcap har steget fra rundt 203 milliarder til 209 milliarder dollar. På Twitter så merker man nå en forsiktig optimisme hos flere og flere tør nå å snakke om et mulig “bullrun”. Når det er sagt så skal man være forsiktig å vektlegge aktivitet som skjer i helgene, volumet er ofte lavere og lar seg enklere manipulere enn ellers.

Det blir veldig spennende å følge med videre for å se om det “positive sentimentet” kan vokse videre eller om dette bare er en “kortvarig glede”. November/Desember er historiske gode måneder for kryptovaluta.

Vi følger markedet tett de neste dagene, men vi anbefaler å ikke kaste seg 100 % over markedet ennå. Avvent å se hva som skjer over de neste dagene!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here