Det har helt siden starten på nedgangen i markedet vært snakket om “når Bitcoin-ETF kommer så kommer markedet til å eksplodere”. Nå kan det se ut som om kryptomarkedet begynner å akseptere at en ETF ikke er i horisonten i 2018. Nå begynner flere å spørre seg, trenger man virkelig en Bitcoin ETF?

Vi i KryptovalutaInvestor.com mener bastant at vi trenger en Bitcoin-ETF før man kan få store penger  inn i krypto. Det er i dag alt for mye risiko i kjøp og oppbevaring av kryptovaluta, en ETF løser dette problemet. Ikke bare for store investeringsselskap, men for pensjonsfond og andre aktører som ønsker å investere betydelig beløp inn i kryptovaluta. Vi er også sikre på at en Bitcoin eller krypto ETF vil komme før eller senere. Det er viktig å bemerke seg at vi tror ikke at Bitcoin eller krypto trenger en ETF for å overleve, men at det er en nødvendig akselerator hvis vi ønsker vekst og mer penger inn i markedet.

Det som er positivt med en holdningsendring rundt en ETF. Det er ikke døden for Bitcoin eller altcoins om vi ikke får en ETF i 2018. Det betyr at markedet kanskje vi klare å riste av seg et avslag eller en utsettelse nå. For vi som vi investerer i kryptovaluta er våre egne fiender, det er vi som selger når dårlig nytt kommer og det er vi som kjøper. Selvfølgelig så er det hvaler der ute som sitter på store beholdninger – men de får kun suksess dersom flokken følger. Så om flokken med private kryptovalutainvestorer bestemmer seg for at en Bitcoin ETF ikke er nødvendig ASAP og ikke panikkselger så kan resten av 2018 se ganske lyst ut.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here