Michael Arrington, en av grunnleggerne av TechCrunch.com som nå har gått ut å laget et fond i den noe omdiskuterte kryptovalutaen XRP, gikk ut på Twitter med en interessant tweet. Han hadde hatt en samtale med grunnleggeren av Binance som går under navnet CZ. Ifølge CZ så har 90 % av de ansatte hos Binance valgt å få lønnen utbetalt i BNB.

BNB er Binance sin egen token som brukerne av børsen Binance kjøper for å kunne gjøre rimeligere handler med 50 % lavere gebyrer. BNB har falt mer enn 60 % siden den var på sitt høyeste. Det er derfor veldig interessant at de fleste ansatte velger å få betalt i denne.

Binance er ekstrem profittabel så vi kan vel anta at lønningene de ansatte får, ikke er lave. Så kanskje har de råd til litt risiko? De aller fleste er nok uansett avhengig av å realisere BNB for å kunne leve.

Til tross for at det finnes flere hundre krypto-prosjekter, er det i følge CCN.COM det et av de første selskapet som har gått ut med slik informasjon. Grunnen til dette kan være at veldig mange prosjekter fortsatt har sine verdier i Ethereum, som har falt drastisk den siste tiden. Det vl være veldig vanskelig å beregne og ta ut lønn i Ethereum, slik den står i dag.

For adopsjon av kryptovaluta og blockchain så er det utrolig viktig at aktører som Binance går foran å viser veg!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here