I et intervju med Fortune.com kommer Binance sin CEO Changpeng Zhao eller CZ som han kalles av mange, med noen kanskje overraskende meninger. På spørsmål om hvilke plattformer som kommer til å lykkes i fremtiden av Ethereum, EOS og Tezos svarer han “ingen av dem i det lange løp”.

While this criticism has long been leveled at Ethereum, CZ says any blockchain designed for general smart contracts (as the current competitors are) won’t be swift enough. Instead, he thinks the existing blockchains will cede the field to more specialized ones.

CZ cited newer tools like Komodo and Tendermint that make it possible to write blockchains for specific purposes, suggesting the future will consist of numerous bespoke ledgers.

2018 har definitivt vært plattformen sitt år, men det er en veldig interessant perspektiv for oss som ønsker å se litt i krystallkulen. Kanskje man må begynne å se utenfor de store plattformene for å finne vinnerne. Nå skal det sies at det er vanskelig å vite hva CZ legger i ordet “long term”. Det kan være han snakker om 2 år eller 10 år.

Det er noen plattformer som ikke ble nevnt i intervjuet og det er Cardano, Neo og ICX for å nevne noen på topp 20 listen per dags dato.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here