Etter en relativ rolig høst så tok markedet seg en aldri så liten nedtur sist uke. Mye av grunnen til dette virker å være usikkerheten som ble skapt av BCH eller BitcoinCash. Bitcoin Cash som er en fork av Bitcoin, hadde noen uenigheter i “ledelsen” på veien videre. Dermed beste de seg for å splitte veier i en fork. Dette var ingen fredelig fork (som de ofte er). Det ble munnhuggeri begge veier, hvor Bitcoin Cash Satoshi Vision nok var den som var hardest med ordene.

Nå har selve “forken” skjedd og selv om BCH SV sier at “krigen” ikke er over så kan det virke som om Bitcoin Cash ABC har vunnet. Flere mener at de vil fortsette å angripe Bitcoin Cash ABC og at vi må vente 12 måneder+ før vi med 100 % sikkerhet at vi kan kåre en vinner.

Basert på prisaktivitet så ser det også ut som at Bitcoin Cash ABC har vunnet. I skrivende stund er den oppe 11 % og trader på rundt 300 dollar. Det er ventet at flere vil dumpe Bitcoin Cash ABC med tiden og kjøpe seg inn i Bitcoin Cash SV. Veldig mange shortet Bitcoin Cash rett forut forken, nå kan det se ut som flere forventer en solid oppgang i Bitcoin Cash.

Ingen er 100 % sikkert og ingenting er skrevet i sten, men det man kan ta med seg av erfaring fra denne hendelsen er at man kan tjene penger hvis man utnytter og følger med på hva som skjer i kryptomarkedet, selvom vi er i et “bjørnemarked”.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here