Veldig mange hadde forhåpninger om at markedet endelig hadde snudd etter 7 dager med stort sett oppgang i hele markedet. I dag ble derimot alle møtt med røde tall, men det må man forvente etter en ganske så bratt oppgang. Det store spørsmålet nå er, har vi tatt en pust i bakken eller skal vi igjennom en til kapitulasjon?

På nettstedet Tradingview.com  så er majoriteten negative til at prisen skal opp og de er det vi kaller “short”. Samtidig så er det flere av de store på teknisk analyse som mener vi fortsatt kan ha litt oppside. På Twitter så er folk lite delt som vanlig, men det virker som om de som er “short” mangler litt data på dette.

Bitcoin Futures har et rekord lavt volum på de som tror at prisen skal ned. Dette kan være et signal om at prisen skal opp. Bitcoin Futures har siden de startet drevet prisen på Bitcoin opp og ned i følge flere eksperter.

Nyhetsbildet er også generelt positivt nå. Flere positive innslag på kanaler som CNBC og reportasjer innenfor krypto.

Forløpig så ligger Bitcoin stødig på 6800 dollar, et bounce fra 6780-6800 vil kunne trigge en oppgang opp til 7300-7400. Altcoins vil da mest sannsynlig følge etter – hvis dette trigger et lite rally i helgen så kan det være duket for xx % på flere altcoins.

Fra fredag-søndag pleier å være tider hvor man ser en forsterkning i endring av priser. Dette er fordi volumet generelt går ned i helgene. Så dette blir en spennende helg!

Hva tror du vil skje med prisen?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here