Vi har følgt spent med på en debatt som har vært på Twitter, som ble startet av Charlie Lee med en tweet. I tweeten så skriver Charlie på sin vanlige humoristiske måte at alle burde eie en Bitcoin før de kjøper altcoins.

Ennå så humoristisk denne tweeten var så har det ikke manglet på tolkninger av den i alle mulige varianter. De som er konservative innenfor krypto tolker den ordrett, mens andre mener det er en kodet beskjed og så finnes det de som mener at Charlie burde bry seg mer om LTC, som er nede på 73 dollar etter sin ATH på over 300 dollar.

Alt satt til side, det er ikke veldig mange som har råd til å kjøpe seg en hel Bitcoin, men det er definitivt lurt å spare litt i Bitcoin over tid. Da kan man kjøpe på en snittpris som over tid vil kalkulere inn oppganger og nedturer. Alle bør ha litt Bitcoin på bok, der er vi enig.

Dette er ikke investeringsråd, men det kan også være lurt å kjøpe seg inn i noen altcoins-prosjekter så man kan spre litt risiko. Så hvis man opplever det man kalte “alt season” igjen, da vil man kanskje kunne komme nærmere en BTC. Det å spre risikoen noe er alltid smart, uansett hvor hellig Bitcoin er.

Igjen, alle må få bestemme selv hvordan de disponerer pengene selv. Alle som investerer i kryptovaluta bør eie Bitcoin, men man bør også eie noen av de andre prosjektene. Dette er vår mening i hvertfall.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here