NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 66 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Bitcoin nærmer seg 12000 dollar

Det har vært en stor spenning til bitcoin over de siste dagene, sist uke så snuste bitcoin på 12000 dollar men fikk så en liten korreksjon som vi skrev om sist uke. Nå har bitcoin tatt steget opp til 11725 dollar og hvis bitcoin bikker over 12000 dollar så kan dette starte et rally som sist gang i 2017 tok oss opp til 20000 dollar. Gull som av mange blir sett på som bitcoin sin storebror har gikk opp til nye høyder tidligere i uken og flere spør om bitcoin vil følge gull? Vi vet ikke svaret.

Cointelegraph skrev tidligere i dag om at bitcoin som står på de forskjellige børsene har gått ned drastisk. Dette kan være et tegn på at bitcoin-investorer nå forbreder seg på å holde bitcoin istedenfor å ha den lett tilgjengelig på børsene for å trade med. Cointelegraph sin egen markedsanalyst  Michaël van de Poppe har sagt at neste korreksjon kan være siste sjanse for å kjøpe bitcoin med “rabatt”.

Når det kommer til volumet på etterspørsel etter bitcoin så økte dette litt sist uke for å så falle betraktelig over helgen ettersom det kom en korreksjon. Hvis bitcoin når opp litt høyere over de neste ukene så vil nok mest sannsynlig media følge dette tett og da vil etterspørselen kunne stige mer. Vi måler dette ved å se på grafer som leveres av Google Trends . Der følger vi flere forskjellige ord, det er enklere på engelsk enn det er på norsk siden volumet i Norge ofte er lavt sammenlignet med engelsk. Man ønsker i teorien ikke å kjøpe når alle andre gjør kjøper bitcoin men heller før massene kommer.

Altcoins holder seg i ro men dumper ikke

Det er jo heller ikke bare bitcoin som blir kjøpt, det blir en stadig større appetitt for altcoins. Her er det nok mange som håper på det som defineres som en “altseason”. Dette er noe som typisk kommer etter en oppgang i bitcoin og hvor pengene flommer til forskjellige altcoins. Her var det i 2017/2018 store formuer som ble laget. Man bør uansett være skeptisk og det er ikke sikkert at det samme skjer igjen.

En altcoin som har gjort det utrolig bra er ChainLink, selv om de har nylig blitt beskyldt for pumpe sin egen coin med betalte anmeldelser i forskjellige fora. Uansett så viser det seg nå at alle som eier chainlink nå har profitt. Nå er det spesielt en kryptovaluta som har mange tilhengere som venter på et etterlengtet rally og det er de som holder XRP.

Vi følger Facebook-grupper på de største kryptovalutaene og vi har sett en ganske stor opptakt i aktiviteten i de forskjellige gruppene. Vi er langt unna 2017 nivåer og det er viktig å huske på at gjerne kommer noen dumper før man eventuelt når nye høyder.

Hva kan vi forvente oss fremover?

Det er veldig vanskelig å forutse dette markedet men nå begynner stadig flere å akseptere at kryptovaluta og bitcoin er kommet for å bli. Samtidig så betyr ikke dette at kryptovaluta skal opp og det kan gjerne være at det kommer en større korekksjon, selv om dette virker litt usannsynlig akkurat. Hvis ser på hva andre sier om bitcoin akkurat nå så er ToneVays veldig bullish (positiv på pris) på bitcoin og flere andre følger etter han.

 

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!