I kjent Bitcoin-stil så var det en massiv oppgang som dro Bitcoin helt opp til 8750 dollar. Dette gjør at Bitcoin kan nå se på vekst på hele 120 % siden nyåret. Flere mener nå at vi kan faktisk se en ny “all time high” i 2019. Hvis Bitcoin fortsetter ferden oppover så er det omtrent ingen motgang før Bitcoin når gamle høyder på over 20000 dollar.

Andre kritikere hevder at Bitcoin nå er i en “dead cat bounce” som vil føre Bitcoin ned til en “sjokkerende lavere pris”. Det skal dog nærmes at disse kritikerne er i mindre tall.

Bitcoin har gått ned til 8567 dollar. Det blir derfor veldig spennende å se hva som kommer til å skje med prisen over de neste dagene og ukene. Det er uten tvil flere spennende ting i horisonten for Bitcoin.

Hvis Bitcoin skal opp mot 20000 dollar så er man nok helt avhengig av at mannen i gata igjen logger inn på Coinbase å kjøper bitcoin.

Hva tror du vil skje med prisen på Bitcoin?

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂