Det er mye mer gøy for alle når Bitcoin går opp men volatiliteten må vi alle sette pris på. I går så gikk Bitcoin massivt ned og i dag er den opp 400 dollar. Samtidig så virker det å være veldig mange som er sikre på at Bitcoin skal ennå lenger ned, ned til 7000 dollar og flere mener at Bitcoin skal teste 6400 dollar.

teknisk analyse så finnes det utrolig mange vinklinger og ikke minst modeller. Vi er fortsatt veldig tidlig i uken og mye kan skje fortsatt. Det som er viktig å huske på er at det ikke alltid er det mest åpenbare som skjer til slutt. Faktisk så trader de aller fleste tradere på å gjøre motsatt av flokken.

Ser man på antall longs/shorts så er det veldig likt, nesten litt komisk. Det betyr at det er vanskelig å analysere hva som skal skje videre. Husk at det finnes utrolig mange der ute med sin egen agenda, gjør dine egne undersøkelser. Hvis du har hatt litt profitt over den siste oppgangen så er det ikke noe feil ved å ta litt av bordet til du ser hva som vil skje.

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂