Bitcoin som har et massivt rally over de siste ukene har nå tatt seg en pause på like under 8000 dollar. Prisen gikk ned 1000 dollar i løpet av natten og har ligget mellom 7800 dollar og 8000 dollar. Man kunne se antydningene til hva som skulle skje i går kveld når det var en spike i prisen på Tether som pleier å være en indikator på at noen vil inn i “fiat”.

Flere har håpet at en altseason kunne begynne når Bitcoin roet seg ned. Nå kan det se ut som den lar vente på seg fordi det ser ut som pengene går ut av markedet i stedet for å pumpe opp altcoins.

Det er en avventende tone fra samtlige av de forskjellige analytikerne på Twitter. Man ser normalt på hva prisen er i slutten av en uke og vi er ikke en gang halvveis. Det er fortsatt mye som kan skje, kanskje klarer vi 9500 dollar eller kanskje skal prisen ned til 6400 dollar.

Hva tror du vil skje med prisen på Bitcoin?

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂