Sist uke kom SEC med sine konklusjoner på hele 9 søknader om en Bitcoin ETF, det var et avslag. Vi spekulerte tidligere om en episk short squeeze på Bitcoin kunne ligge i kortene. Onsdag før ETF avgjørelsen så var det et forsøk på en short squeeze men Bitcoin klarte ikke å gå lenger opp enn 6600 dollar. Deretter så gikk prisen ned til nærmere 6400 dollar. Over helgen så har Bitcoin steget videre til 6700 dollar og det er stor spenning til om den klarer å komme over 6800 dollar, som var den magiske Bitcoin-grensen. 

CNBC Africa Crypto Trader hadde et panel som bestod av flere forskjellige autoriteter innenfor kryptovaluta som skulle spå prisutviklingen i markedet fremover. Her var det personligheter som Tone Vays, Erik Voorhees og Vinny Lingham. Det var en unison stemning om at markedet ikke ser ut som det skal bli bedre og at man ikke har nådd bunnen ennå. Den mest pessimistiske forventning på bunnen var 3000 dollar og den mest positive mente at det var en 50/50 sjanse for at det værste var over.

Det skal nevnes at flere av disse har hatt feil før og at samtlige er veldig “bearish” (red.anmerker negativt sentiment). Det finnes flere autoriteter som har en helt annen holdning enn det, mer positiv om du vil.

Panelet ble spurt om  “er dette slutten for altcoins?”. Ikke overraskende så var Tone Vays den mest pessimistiske, ikke overraskende da han er den største bjørnen i hele kryptoverden. De andre i panelet var ikke enige, men at 95 % av altcoins vil dø av seg selv. Vinny Lingham forklarte nedgangen i altcoins på en fin måte. Når markedet går ned så flykter investorer til Bitcoin eller til kryptovaluta som er knytta til dollar (stablecoins), fordi altcoins kræsjer raskere enn Bitcoin. Når markedet går opp så flytter investorer til altcoins fordi de stiger raskere enn Bitcoin.

Hva tror du om prisen på Bitcoin og altcoins i tiden fremover?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here