NavnFordelerBesøk
Du kan gjøre enkle innskudd og kopiere andre profesjonelle kryptotradere!Kjøp nå!
Dette er en norsk kryptobørs som har godkjennelse fra Finanstilsynet. Du får 0,001 BTC når du registrerer deg med bankID uten å gjøre innskudd. Det betyr BTC helt gratis!Kjøp nå!
Plus500 har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 66 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Bitcoin styrker seg når krisen eskalerer

For som følger oss på Twitter så har dere sett at vi omtrent har vært litt skuffet over Bitcoin den siste tiden. Grunnen til det er at Bitcoin i teorien skal holde seg oppe og styrke seg i krisetider. Teorien er at Bitcoin er såkalt digitalt gold og at man derfor burde se at den øker i verdi når usikkerheten i verden øker. Når FED satte ned renten til 0 så kjøpte vi her på huset Bitcoin i et langsiktig perspektiv (ikke investeringsråd). Dette var et signal om at USA kom til å bli berørt hardt av korona-krisen og dermed et middel fra FED for å stimulere økonomien.

Bitcoin har siden dette beveget seg mellom 4500 dollar og nå over 6000 dollar. Dette kan være starten på et større oppryk i verdien på Bitcoin. Grunnen til dette er at ettersom krisen kommer til å eskalere så vil flere investorer, spesielt retail-investors vil i teorien søke dekning i Bitcoin og dermed kjøpe Bitcoin. Vi skal være ærlig på at vi trodde at Bitcoin faktisk hadde feilet i dette, men vi ser nå at vi kanskje var litt utålmodig.

Det er først nå krisen begynne å komme til land som USA og flere land ligger flere uker bak Norge her. Viktigere enn Bitcoin nå er at vi klarer å bevare det gode vi har i denne verden nå og en «wash out» av det negative!

Halvering i Bitcoin

Forut corona-viruset så var det mye snakk om at Bitcoin burde stige betraktelig når antall Bitcoin som produseres hver dag blir halvert. Det motsatte skjedde og Bitcoin føyk ned til 4000 dollar. Når lurer veldig mange på om dette er priset inn eller om vi kommer til å se en litt kraftig oppgang. Dette vet vi ikke og svaret får vi ikke før vi faktisk har sett dette skje.

Det er dermed en ennå større oppside her, men det kan være at dette er priset inn med dagens kurs fra investorer. Det er viktig å huske på at prisen på Bitcoin er bestemt av hvor mange som ønsker å kjøpe og hvilken pris de ønsker å kjøpe Bitcoin på. Man bør derfor uansett være varsom.

Burde man kjøpe Bitcoin nå?

Det må være opp til enhver å bestemme når de ønsker å kjøpe Bitcoin nå. Det er en krise i verden som vi ikke har sett makan til i moderne tid. Det betyr at ekstreme faktorer kan gjøre at prisen hopper i store hopp ned eller opp. Hvis du kjøper Bitcoin nå med et svært langsiktig syn så bør det være et fint utgangspunkt. Husk at du kun må investere med penger du har råd til å tape og husk å tenk at det er greit med penger på bok i disse tider.

Vi ønsker til slutt å si at vi skjønner at dette er vanskelige tider for alle og enhver. Ta derfor vare på helsen din og de nærmeste rundt deg!

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Du kan gjøre enkle innskudd og kopiere andre profesjonelle kryptotradere!Kjøp nå!
Dette er en norsk kryptobørs som har godkjennelse fra Finanstilsynet. Du får 0,001 BTC når du registrerer deg med bankID uten å gjøre innskudd. Det betyr BTC helt gratis!Kjøp nå!
Plus500 har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!