Etter at kryptomarkedet har hatt noen gode dager, så rundt 07:20 norsk tid så droppet markedet dramatisk. Prisen på Bitcoin gikk ned til 3600 dollar og ligger på skrivende tidspunkt rett over 3600 dollar.

Det er ikke bare Bitcoin som har lidd, flere altcoins er nede over 10 %. Ethereum er nede over 16 %, Litecoin er nede over 13% og IOTA er nede over 12 %.

For de som ikke er nybegynnere så er man blitt vandt med at Bitcoin med flere rykker ned i korreksjoner som noen kaller for “flashcrash”. For Bitcoin sin del så virker det som 3600 dollar er en sterk support. I følge “eksperter” på Twitter så trenger Bitcoin å holde seg over 3300 dollar. Går Bitcoin under 3300 dollar så er det duket og klart for “lower lows”. Da kan fort se prisen på Bitcoin nærme seg 2000 dollar.

For altcoins sin del så er ikke hele oppgangen forsvunnet og i forhold til BTC-verdi av altcoins så fallet ikke så dramatisk. Ser man på Tron, så er den 5 % opp i BTC verdi.

Hvordan ser de neste dagene/ukene ut?

Det er ventet flere store nyheter over de neste ukene. Både fra Wall Street men også flere forskjellige prosjekter som skal komme med nyheter. Det gjenstår å se hva som vil skje med prisen fremover. Vi følger selvfølgelig nøye på dette og oppdaterer dere så fort det dukker opp noe.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here