I går skrev vi om bedringen i kryptomarkedet, men som vi påpekte så er prisene i helgene preget av mindre volum og det er enklere å manipulere. Nesten hele oppgangen som vi så i helgen ble borte på noen timer på mandag.

XRP er tilbake på 0,47, XLM er nede på 0,23 og Bitcoin Cash er nede 10%. Bitcoin har gått fra 5600 dollar til rundt 5450 dollar. Ethereum koster rundt 158 dollar og det ser ut som markedet kommer til å gå videre ned.

Hvis man skal høre på ekspertene så er dette IKKE tiden å investere penger inn i markedet, med mindre du har en lang horisont. Det kan lønne seg å sitte litt på sidlinjen å følge med.

Hva kan endre markedet nå? 

Dette er spørsmålet som alle stiller seg nå og det er ikke veldig rart. Flere venter nå på den den neste store begivenheten. Det kan være en Bitcoin ETF, fristen er 29.12 her, men den kan bli utsatt til slutten av Q1 2019.

I desember så skal Bakkt lansere sin tjeneste for kryptovaluta og Fidelity kommer med sin løsning i begynnelsen av 2019. Veien er lang fremover nå – ting kan også snu veldig fort når det først snur.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here