I en eksklusiv pressemelding fra Block.One., selskapet som blant annet stod bak lanseringen av EOS har nå bekreftet at de jobber med en sosial plattform. EOS har pumpet godt de siste ukene og dette er veldig godt nytt for EOS. Den sosiale plattformen skal være på EOS sin blokkkjede.

Det var på et event i Washington DC at Dan Larimer, CTO hos Block.One lanserte VOICE. Bak han var det en stor skjerm hvor det stod “social media has not been good friend to us”.

Det var veldig lite detaljer som ble delt rundt hva Voice egentlig er og hvordan man bruker den. De har åpnet opp beta-testing på nettsiden Voice.com. Du kan dermed registere deg å finne ut selv hvordan dette kommer til å bli.

Dan Larimer er i tillegg til å være CTO hos EOS kjent for å ha vært med å starte opp ETH og Steem.it. Det har vært mange kritikere av Larimer og EOS men de viser seg å være et “powerhouse” av både penger og teknologi. Det blir veldig spennende å følge med videre på protokollkrigen mellom de forskjellige altcoinsa.

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂