I går kveld så ble det klart at en avgjørelse om en Bitcoin-ETF blir utsatt til 30.09.2018, dette førte til at markedene raste. Nå har et av de største investeringsselskapene i Canada kommet ut med en 20 siders lang analyse av kryptomarkedet. Den tar for Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Litecoin.

I rapporten så tar analytikerene i Canaccord for seg ETF vurderingen som alle i kryptomarkedet venter på. De skriver at det er mest sannsynlig at beslutningen om en ETF vil bli utsatt helt til mars 2019.

Although the VanEck SolidX Bitcoin Trust, seen by many as the most formidable candidate for a potential approval, is due for a potential decision as early as this month, it is largely believed that the SEC will extend its deadline, in which case a decision may not be made until March 2019.

Så får de som håper på et nytt rally på bakgrunn av en ETF i 2018, så kan dette være dårlig nytt. Det er heller ikke bare Canaccord som mener dette. Det har vært flere på Twitter med erfaring fra SEC som har sagt at avgjørelsen om en ETF kommer til å bli utsatt helt til 2019.

Det skal også nevnes at SEC har fått mer enn 1300 kommentarer før sin avgjørelse. Selv om alle ønsker en avgjørelse om en ETF så snart som mulig, så er nok veldig mange opptatt av at det skal være positiv avgjørelse. Da er det bedre sent, enn aldri!

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here