På torsdag gikk Coinbase ut på bloggen sin å bekreftet at BAT (Basic Attention Token) vil bli lagt til Coinbase Pro. Etter dette så steg kursen på BAT med hele 12 %, effekten ble kortvarig. Til tross for stor oppgang blant flere kryptovalutaer så har BAT fortsatt nedgangen.

BAT er et token som brukes i en egen webbrowser, hvor du kan få betalt og bestemme over annonsene du ser. I juni 2018 bekreftet BAT at de hadde over 2,7 millioner registrerte brukere. BAT blir ofte dratt frem som et eksempel på “blockchain i bruk”.

Etter all sannsynlighet så vil BAT legges til den vanlige tjenesten til Coinbase, som de aller fleste nybegynnere benytter seg av. Da vil man nok igjen se et nytt rally for BAT i lik stil. Selv om det ikke er noen garantier for at den blir lagt til der. Vi antar at BAT vil følge samme mønster som 0x gjorde.

“Coinbase effekten” virker å bli mindre og mindre ettersom flere blir lagt til. I følge Coinbase selv, så vurderer de å legge til flere hundre forskjellige kryptovaluta på sine tjenester. Det blir spennende å følge med videre. Spesielt interessant blir det når Coinbase velger å legge til et av større prosjektene som f.eks EOS, XRP, XLM elle Cardano.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here