Sist uke så sprakk nyheten om at Coinbase skal på børs, senere så har Coinbase sagt at det ikke er noen umiddelbare planer om tidspunktet de går på børs. Som nevnt i overnevnte artikkel så vil det nok gi mest mening for Coinbase å gå på børs i et marked som er positivt og volum stigende. Når det vil skje er usikkert, men en gang vil vi se nye ATH og da hadde det ikke forundret oss om Coinbase gikk på børs.

Denne uken så kunngjorde Coinbase at de hadde hentet inn 300 millioner dollar fra investeringsselskap som Tiger Fund, Y Combinator, Wellington Management, Polychain og Andressen Horowitz for å nevne noen.

I en pressemelding på bloggen så skriver de følgende om hva de skal bruke disse pengene på:

Coinbase will use this financing to accelerate:
– Offering more crypto assets, quickly – we see hundreds of cryptocurrencies that could be added to our platform today, and we will lay the groundwork to support thousands in the future;”.

I følge Twitter så er aktivitetsnivået veldig høyt hos Coinbase nå om dagen. Det er ikke lenge siden de la til en ny altcoin til sin handelsplatform med navnet 0x. Flere lurer nå på hvilke krypto som er neste på Coinbase sin liste? Uansett, så kan det se ut som om Coinbase endelig ønsker å ta kampen mot Binance og spise mer av volumet som er der ute.

Dersom Coinbase skulle legge til flere hundre forskjellige kryptovalutaer så ville dette utvilsomt gjort det mye lettere for den gjennomsnittelige verdensborger å kjøpe seg inn i spennende altcoins prosjekter. Det i seg selv kan være en katalysator for det ganske triste og kjedelige markedet vi kjenner i dag.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here