Nå som markedet er nede så er det på tide å evaluere prosjektene man er investert i og lære mer om de man ikke er investert i. Ivan On Tech hadde en fin video i dag hvor han sammenlignet aktiviteten på utviklingen på Bitcoin vs Bitcoin Cash. En veldig fin sammenligning og som gir deg noe perspektiv, men her viste han også til nettsiden CryptoMiso. På denne nettsiden så kan man overvåke aktiviteten til utviklerne i de forskjellige prosjektene. Man kan se hvor mange endringer som er gjort, hvor mange utviklere som jobber på prosjektet og hvordan aktiviteten er sammenlignet med andre prosjekter. Man også klikke seg videre inn på GitHub, som er portalen de bruker for å samarbeide om prosjektet.

Det finnes veldig mange forskjellige prosjekter og noen av de er ikke veldig aktive. Dette kan derfor være en fin måte å sjekke hvor mye “liv” det er i prosjektet uten å ha noe særlig kunnskap om kode. På CryptoMiso.com så kan man rangere alle prosjektene etter aktivitet over 3 måneder,6 måneder og 12 måneder. Dette bør ikke være ene og alene en faktor, men dette er en fin vurdering å gjøre før man investerer.

  • Når var siste aktivitet?
  • Hvordan er aktiviteten sammenlignet med andre konkurrerende prosjekter?
  • Hvor mange utviklere jobber på prosjektet?
  • Hvor mange endringer (commits) har prosjektet?

Når du klikker på knappen “commits” som står i grønt så blir du sendt videre til GitHub siden for prosjektet. Der kan du sjekke ut hvem som er utviklerne bak, hvor lang erfaring de har og hvor aktive de har vært på prosjektet.

Dette er en fantastisk måte å sjekke om et prosjekt går fremover på og du gjør en validering på om dette er noe å investere i.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here