2019 har startet godt for både altcoins og Bitcoin. Enkelte altcoins har sett en oppgang på 200-300% sammenlignet med hvor de var på bunnen. De siste ukene så har altcoins ligget ganske rolig mens Bitcoin har steget som en rakett. Bitcoin sin dominanse er nå på 58,3% i følge Coinmarketcap.com.

På Twitter nå er det flere som forventer det man kaller altseason. For de som ikke vet hva altseason er. Det er når altcoins som f.eks XRP, Ethereum og Litecoin blir kjøpt, samtidig som Bitcoin faller. Det betyr som regel at folk flytter pengene sine fra Bitcoin og inn i altcoins. En altseason er i følge Fundstrat en periode hvor altcoins stiger 200-300%.

Det er nettopp dette flere på Twitter mener at er dømt til å skje innen kort tid. Hvis det skjer så kan man kanskje se et av de større byksene i kryptomarkedet på lenge. Grunnen er ganske enkelt at det finnes utrolig mange som kommer til å holde på sine beholdninger til vi ser nye ATH. De svake hendene har blitt vasket ut for lenge siden.

Når det er sagt, selv om veldig mange mener at vi nå er i et bullmarked så bør du handle ytterst varsomt. Ikke invester mer enn du har råd til å tape og prøv å tenk realistisk.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here