NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 66 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Erfaringer med Bitcoin Code?

Den siste tiden så har vi sett at flere nordmenn og andre spør om erfaringer med noe som heter The Bitcoin Code. De har kjørt masse annonser på Facebook og kjørt ut eposter til veldig mange. De hevder å ha laget et system som kjøper og selger Bitcoin med fortjeneste såkalt “trading software”.

Vi har ikke selv prøvd “The Bitcoin Code” men vi vet at det som blir beskrevet på nettsiden ikke er særlig realistisk. Det er ingen som kan garantere deg gevinst når man investerer i noe som helst. Dette er mest sannsynlig et system hvor man faktisk tjener penger på at andre rekrutterer andre som igjen investerer i Bitcoin. Det betyr at man kan kanskje tjene penger på dette men det kommer da mest sannsynlig ikke fra selve investeringen i Bitcoin og det er en betydlig risiko.

Rett før krypto boomet i 2017 så var det veldig mange nordmenn som investerte i noe som het BitConnect. Noen tjente ganske mye penger på dette men til slutt så satt det mange mennesker som tapte masse. Disse programmene er bygget på en slik måte at for at du skal tjene penger så må noen tape penger på. Det er nok i teorien noen som tjener penger på disse programmene men det går nok mer på at man tjener penger på å referere andre til system.

Hvem eier Bitcoin Code?

Det er veldig vanskelig å finne ut av hvem som står bak Bitcoin Code og dette er en varsellampe som burde få alarmen til å ringe hos deg. Dersom du skulle angre eller kontakte dem for å få pengene tilbake så vil dette være svært vanskelig.

Hvordan fungerer Bitcoin Code?

Det som nettsiden hevder er at Bitcoin Code bruker algoritmer og kunstig intelligens for å automatisk gjøre handler i kryptovaluta. I utgangspunktet så høres dette logisk ut og dette er veldig vanlig i aksjemarkedet. Det som gjør at noe ikke henger helt riktig sammen er at Bitcoin Code hevder garantert profitt og at den er åpen for alle.

Dersom noen hadde laget en kryptorobot og hatt en så garantert avkastning så hadde de ikke solgt det til alle. Da hadde dette vært så lukrativt for den som eier denne algoritmen at de kunne beholdt alt selv. Her virker det som om de som sitter bak Bitcoin Code tjener mer på å rekrutteringen av nye investorer.

Har norske kjendiser investert i Bitcoin Code?

På Facebook, epost og Twitter så har det vært flere annonser som har vist forskjellige kjendiser som f.eks:

  • Petter Stordalen
  • Emil Hegle Svendsen
  • Tarjei Bø
  • Aksel Hennie
  • Kjell Inge Røkke
  • Olav Thon
  • Stein Erik Hagen

Annonsene hevder at disse har investert i Bitcoin Code og tjent penger på dette. Dette er annonser som lurer deg, de har ikke investert i Bitcoin Code og vet helt sikkert ikke hva det er heller. Annonsene er gjerne utformet på en slik måte at de ligner på artikler fra VG og Dagbladet.

Burde du investere i Bitcoin Code?

Vi gir aldri investeringsråd men vi vil sterkt anbefale deg å IKKE investere i Bitcoin Code. Det er ikke en trygg investering og måten det markedsføres på er absolutt ikke innenfor.

Dersom du vurderer å investere i Bitcoin så vil et mye tryggere alternativ være å kjøpe Bitcoin og selge Bitcoin selv på en plattform som Coinbase eller lignende. Da har du full kontroll selv og slipper å tenke på at du har investert mye penger du ikke får igjen på andre måter. Om du er interessert i å lære deg selv trading av kryptovaluta så er dette selvfølgelig mulig men det er ikke lett og det krever mye kunnskap.

Vii vil derfor advare mot å investere i Bitcoin Code og heller vurdere andre typer investeringer. Investeringer i kryptovaluta er svært risikabelt så om du er ute etter garantert gevinst så er det nok langt bedre å vurdere andre former for investeringer. Hvis du er usikker på en investering så bør du ta kontakt med noen som kan dette.

Så er det viktig å nevne at om du investerer i kryptovaluta, det være seg bitcoin eller andre kryptovalutaer så kan man oppleve mye volatilitet. Derfor du ikke investere mer enn du har råd til å tape og vi anbefaler deg å lese deg skikkelig opp før du gjør en investering.

Dagbladet har skrevet en god artikkel om nettopp Bitcoin Code og advarsler fra flere instanser som du kan lese her!

VG har skreven en artikkel om Bitcoin Code her

Er Bitcoin Code svindel?

Ja, vi mener at Bitcoin Code er svindel og at du burde styre langt unna dette programmet. Det er en så god svindel at det er vanskelig å finne ut om det er svindel for de er så dyktige på markedsføringen. Hvis du skriver inn i Google “Er Bitcoin Code svindel?” så ser man at søkeresultatet er fylt med forskjellige nettsider som nettopp er laget av selskaper som prøver å tjene penger på å verve nye personer inn til Bitcoin Code.

Dette er gjerne artikler som skriver:

  • Er Bitcoin Code fake?
  • Er Bitcoin Code svindel?
  • Erfaringer med Bitcoin Code

Alle disse artiklene er tilsynelatende anmeldelser av Bitcoin Code men plutselig så kommer man til et punkt om svindel og da står det gjerne noe sånt som at “Det finnes veldig mange kryptoroboter som er svindel men ikke Bitcoin Code. Vi har sett på Bitcoin Code og vi tror ikke at det er svindel”. Deretter så følger det en stor annonse hvor du selv kan registere deg hos Bitcoin Code.

Det samme skjer på YouTube om du prøver å skrive inn her “bitcoin code”. Så kommer det omtrent bare opp søkeresultater fra andre som verver nordmenn til Bitcoin Code. Dette gjør at det i grunn er veldig vanskelig å finne ut om det er svindel eller ikke.

Er det trygt å putte pengene i Bitcoin Code?

Hvis du har lest ned hit så vet du sikkert vårt svar på dette. Vi mener at det ikke er trygt å investere i Bitcoin Code og at man burde styre unna dette. Bitcoin er i seg selv ikke det som kan defineres som en trygg investering så om du ønsker en trygg investering så kan du gjøre dette ved å kontakte din bank for å få noen investeringsråd.

Er Bitcoin Code fake?

Bitcon Code eksisterer og med det så mener vi at nettsiden eksisterer. Når det kommer til om det er en algoritme eller om det er et pyramidespill skal vi ikke konkludere med her. Ut i fra hva man kan lese så kan det virke som om Bitcoin Code faktisk er fake og ikke ekte.

Vår konklusjon

Vår konklusjon er at du burde holde deg unna Bitcoin Code og egentlig alle kryptoroboter.  Det finnes ganske mange som har gått i fellene med disse robotene men veldig få snakker om dette. Ikke bli en av disse og styr unna kryptoroboter som Bitcon Code.

 

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!