NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 66 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Erfaringer med Bitcoin Era

Bitcoin Era er en av flere kryptoroboter som har blitt markedsført til nordmenn over de siste månedene. Bitcoin Era hevder å være en tjeneste som kjøper bitcoin når den går lavt og selger når den går høyt. Bitcoin Era hevder å være laget på algoritmer som vistnok er i verdensklasse og ingenting tradingverden har sett før. Ifølge nettsiden til Bitcoin Era så hevder de å ha en 99,4 % nøyaktighet og at de aller fleste som registrerer seg tjener rundt 1300 euro per dag. Med dagens kurs så er dette altså 13000 kroner +/- hver dag.

Dette høres jo veldig bra ut men egentlig så virker det litt for godt til å være sant. Vi har tidligere skrevet om Bitcoin Code og dette ser veldig likt ut. Faktisk så ser det ut som om de har brukt samme mal og design når de lagde nettsiden. Når man gjør yttterligere undersøkelser på Bitcoin Era så begynner det å komme ennå flere ugler i mosen her. Derfor ble vi i KryptovalutaInvestor.com nødt til å undersøke Bitcoin Era ytterligere.

Hvordan fungerer Bitcoin Era?

Hvis det er slik at Bitcoin Era faktisk er en robot som handler bitcoin så bruker den data for å gjøre handler med profitt. Enkelt forklart så vil Bitcoin Era kjøpe når prisen er lav og selge når prisen er høy. En robot kan gjøre dette mye raskere enn det en manuell person kan gjøre. Det finnes veldig mange som i dag bruker roboter i det tradisjonelle markedet og enkelte hevder at det har omtrent gjort det umulig for vanlige personer å trade på samme måte som tidligere.

Problemet er at om man har en en robot som gjør det så godt som Bitcoin Era hevder så vil du ikke dele den med andre. For da tjener du så godt med penger på å ha denne roboten for seg selv. Problemet er at Bitcoin Era og andre kryptoroboter bruker utrolig mye penger og energi på å rekruttere nye kunder. Det betyr mest sannsynlig at de ikke tjener penger på tradingen men heller på rekrutteringen av nye kunder inn til programmet.

Er Bitcoin Era svindel?

Bitcoin Era virker å følge det samme mønsteret som andre kryptoroboter som markedsføres til massene og de har brukt mye penger på markedsføring av Bitcoin Era. Dette betyr at det er eksepsjonelt vanskelig å finne ut at hva andre brukere har som erfaring rundt disse. Det samme gjelder på andre plattformer som YouTube og flere andre plasser. Når man f.eks gjør et Google-søk etter “bitcoin era svindel” så kommer det opp mange anmeldelser med titler som:

  • Bitcoin Era svindel
  • Bitcoin erfaringer
  • Bitcoin Era ekte?

Dette er nettsider som tilsynelatende har en lenke til Bitcoin Era sitt affiliateprogram hvor de får betalt for kundene de leverer. I anmeldelsene så skriver de gjerne noe sånt som “Veldig mange kryptoroboter er svindel men Bitcoin Era skiller seg ut fra disse og er etter vår mening ikke svindel”. Deretter så prøver de å få deg inn igjennom deres lenke så de tjener penger. På andre nettsider så kan det virke som om de er laget kun for å fjerne en hver tvil om kryptorobotene er svindel.

Det kan godt være at Bitcoin Era er en kryptorobot og at de har laget en software men summene de oppgir at man kan tjene er veldig urealistiske uten å ta mye risiko. Det er dermed en svindel fordi de lover for mye og de klarer ikke å overholde det de lover.

Hvis du ikke er overbevist ennå om at Bitcoin Era er svindel så kan du lese en artikkel her om Knut som tapte penger på Bitcoin Era.

Er Bitcoin Era fake?

Nettsiden eksisterer i aller høyeste grad og sånn sett så er de ikke fake. Det kan være de har utviklet en form for handelsalgoritme men det er fortsatt slik at de umulig kan holde det de lover. De tjener penger på å rekruttere nye kunder og det er derfor fake etter våres mening.

Er Bitcoin Era trygt?

Nei, vi vil ikke si at det er trygt å bruke for hverken deg som person eller en trygg plass for pengene. Det er mest sannsynlig kun et opplegg for å få deg til å gi deg fra deg penger i håp om avkastning. Avkastningen vil nok utebli for de aller fleste. Hvis du ønsker å eksponere deg mot kryptovaluta så finnes det flere andre måter du kan gjøre dette på. Du kan investere i bitcoin gjennom Nordnet eller du kan kjøpe bitcoin på en godkjent platfform.

Har kjendiser investert i Bitcoin Era?

Den mest aggressive formen for markedsføringen av disse kryptorobotene er nettopp igjennom annonser på Facebook, Twitter og epost. Her har de gjerne brukt kjendiser som f.eks:

  • Aksel Hennie
  • Olav Thon
  • Stein Erik Hagen
  • Kristoffer Hivju
  • Kjell Inge Røkke
  • Petter Stordalen
  • Tarjei Bøe

Ingen av disse har investert i Bitcoin Era og dette er et forsøk for å villede deg inn til å investere i Bitcoin Era. Annonsene er gjerne utformet slik at de ser ut som avisartikler fra Dagbladet, VG og andre troverdige kilder. Dette er nok et punkt som får oss til å konkludere med at bitcoin er svindel.

Har Bitcoin Era vært på God Morgen Norge?

Dette var nok et eksempel på en villedende og misvisende annonse som sirkulerte rundt. Bitcoin Era har ikke vært på God Morgen Norge og TV2 har selv laget en artikkel om dette her. Det ble brukt flere forskjellige kjendiser som ble brukt i denne annonsen og vi at flere har tapt penger ettersom veldig mange stoler på nettopp God Morgen Norge.

Burde du investere i Bitcoin Era?

Vi gir ikke investeringsråd men dette er unntaket, vi mener at du absolutt IKKE burde investere i Bitcoin Era. Det er en svindel som du kan være foruten. Om du ønsker å investere i kryptovaluta så finnes det veldig mange gode alternativer som vi har skrevet om i våre guiden hvordan kjøpe bitcoin  og hvordan kjøpe kryptovaluta.

Uansett så bør du gjøre undersøkelser før du investerer i kryptovaluta. Vår erfaring er at kryptovaluta er svært volatilt og svinger veldig i pris. Derfor må du kun bruke penger du har råd til å tape og ikke minst gjøre din egen research før du investerer. Om du ønsker en trygg investering så er ikke kryptovaluta investeringen for deg.

 

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!