NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 66 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Erfaringer med Bitcoin Loophole

Bitcoin Loophole er en av mange kryptoroboter på markedet som har blitt annonsert til tusenvis av nordmenn de siste 2 årene. Denne uken har vi i KryptovalutaInvestor.com valgt å sette fokus på disse robotene som hevder å være svært profitable og skal vi tro nettsidene til disse robotene så trenger man vel aldri å jobbe igjen om man begynner å bruke disse.

Vi har tidligere skrevet om kryptorobotene:

Våre erfaringer med Bitcoin Trader

Våre erfaringer med Bitcoin Code

Våre erfaringer med Bitcoin Era

Nå er det altså en annen litt mindre eksponert og ikke minst markedsført aktør som heter Bitcoin Loophole. Oversatt på norsk så er dette altså Bitcoin Smutthull. Siden har en litt annen tilnærming enn disse andre aktørene og overraskende nok et litt annerledes design. Her fokuseres det ikke på “avanserte algoritmer” men heller på hvordan du kan bygge deg opp en formue og på fronten så står det “La oss hjelpe deg med å tjene garantert 13.000 på 24 timer”. Siden forteller deg ikke 13000,- hva og heller ikke noe mer.

Videre så står det at medlemmene av Bitcoin Loophole lever verden rundt på eksklusive plasser og lever det gode liv. Så skal vi tro på Bitcoin Loophole? Er det trygt? Er det svindel? Dette er noe av det vi skal gå inn på i denne artikkelen.

Er det gratis?

Når vi gikk inn på nettsiden til Bitcoin Loophole så fant vi raskt ut at det stod at det var gratis å bli medlem. Så vi ble medlem. Når de hadde fått vår eksklusive informasjon så fikk vi opp en video. En veldig hyggelig engelsk mann begynte med å fortelle at dette var dagen. Med kun 250 dollar investert på en plattform så skulle softwaren/roboten gjøre at at jeg skulle tjene 13000 dollar på en dag, garantert. Det vil si at Bitcoin Loophole mener at vi skal gjøre hele 52x investeringen på et døgn.

Over til spørsmålet, nei det er ikke gratis. Hvis du tror på dette opplegget så må du ut med rundt 2300 norske kroner med dagens kurs hos en børs. Vi tipper at dette er akkurat nok så personene bak Bitcoin Loophole kan innkassere en liten profitt fra noen av handelsplattformene de promoterer. Uansett, la oss fortsette videre i denne analysen og våre erfaringer med Bitcoin Loophole.

Hvem står bak Bitcoin Loophole?

Uansett hvor vi leta rundt på nettsiden til Bitcoin Loophole så fant vi ingen informasjon om hvem som står bak. I alle ansvarsfraskrvininger (som det finnes en del av) så er bedriften bak kalt “the company”. Det betyr med andre ord at de er ganske anonyme, vi er egentlig fan av dette. Samtidig, når man lover 52x, garantert så mener vi at man burde stå frem. Hvis det faktisk er tilfellet så vil man jo få en flodbølge av folk som ønsker å få 52x investeringen. Det betyr jo i praksis at om man har 100 000,- så kan man gjøre om dette til 5,2 millioner kroner på et døgn. Bare så det kommer klart frem, vi tror ikke på denne garantien og vi syntes heller ikke du burde gjøre dette.

Er Bitcoin Loophole svindel?

De tilbyr jo en tjeneste som lover for mye og som i tillegg garanterer dette. Derfor vil vi anse Bitcoin Loophole som en garantert svindel. Hvis de kan gjøre 52x på et døgn for å motbevise dette så må de veldig gjerne kontakte oss for da setter vi gledelig inn en et par tusen til å begynne med.

Alle varsellampene for svindel blinker og selv om vi skal være veldig forsikte med å bruke ordet svindel her så er vi ganske sikre på nettopp dette.

Er Bitcoin Loophole trygt?

Penger skal oppbevares godt og råd skal man være forsiktig med å ta det. Derfor anser vi det ikke som trygt å bruke Bitcoin Loophole for å tjene penger. Det er rett og slett for mange varsellamper som blinker. Så nei det er verken trygt for deg å bruke eller trygt for deg å sende penger i noen retning av disse.

Investerer kjendiser i Bitcoin Loophole?

Hvis man ser på de andre kryptorobotene så har det vært flere kjendiser som har blitt misbrukt i forskjellige reklamer. Det er kjendiser som:

  • Petter Stordalen
  • Tarjei Bøe
  • Olav Thon
  • Stein Erik Hagen

Vi har ikke sett noen slike reklamer for Bitcoin Loophole men det kan være. Dette er uansett ikke reklamer som er troverdige og de ha ikke investert i dette.

Vår konklusjon

Hold deg unna disse programmene og ikke la deg lure. Det er ingen som kan garantere gevinst og bitcoin er svært volatil. Hvis du ønsker trygge investeringer så finnes det flere andre gode plasser men det innebærer ikke kryptovaluta. Om du ønsker å kunne tjene på oppgangen til bitcoin så kan det være lurt å investere litt i bitcoin. Vi har skrevet en guide om hvordan du kan kjøpe her her. 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!