NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 66 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Erfaringer med Bitcoin Trader

Bitcoin Trader er en kryptorobot som har blitt markedsført i Norge en stund og det var på tide at vi i KryptovalutaInvestor.com tok en nærmere kikk på denne. Vi setter et økende fokus på disse plattformene som lover nordmenn garantert avkastning. Derfor tenkte vi å skrive litt om våre erfaringer med den tilsynelatende svært lønnsomme kryptoroboten Bitcoin Trader.

Bitcoin Trader skal i følge nettsiden være en handelsrobot som er på det den mest avanserte teknologien tradingverden noen sinne har sett. Dette høres kanskje kjent ut for dere som har lest våre artikeler om Bitcoin Code og Bitcoin Era. Det er nemlig slik at disse 3 er veldig like. De ser omtrent helt like ut og bruker den samme ordlyden på nettsidene. De lover akkurat det samme og våre erfaringer tilsier at Bitcoin Trader er ganske lik disse.

Hvordan fungerer Bitcoin Trader?

På nettsiden til Bitcoin Trader så forklarer de det ganske enkelt som at Bitcoin Trader er en robot som kjøper bitcoin når prisen er lav og selger når prisen er høy. De mener at de har samlet data over tid som gjør at de ved hjelp av kunstig intelligens kan forstå når prisen skal opp og ned. Dette er i grunn ikk helt usannsynlig at man kunne fått til, for roboter er en del av dagens kapitalmarkedet.

Problemet er at Bitcoin slettes ikke er en verdi som er enkel å predikere og bitcoin har heller ikke nok data på seg til at man kan forutse svingninger. Hvis det hadde vært tilfellet at Bitcoin Trader var en helt spesiell algoritme som kunne garantere gevinst i handler på den måten de hevder så hadde dette ikke vært noe som man ville solgt til andre. Da ville man beholdt den selv eller eventuelt solgt denne til en profesjonell aktør som kunne tjent milliarder med denne.

Er Bitcoin Trader svindel?

Bitcoin Trader er svindel etter vår mening. De lover å ha en spesiell algoritme som kan tjene penger med å kjøpe lavt og selge høyt. De sier videre på sine nettsider at de aller fleste tjener over 10000,- kroner per dag med deres algoritme. Hvis det var så enkelt å tjene så mye penger på dette så hadde alle gjort dette. De prøver å få inn 250 euro/dollar i det første innskuddet og dette er bare begynnelsen.

Hvis man prøver å grave på internett etter bekreftelser på at Bitcoin Trader er svindel så får man plutselig en veldig vanskelig oppgave. Det er nemlig slik at de som driver med dette er veldig dyktige på markedsføring. Hvis man skriver inn “Bitcon Trader svindel” i Google så får man gjerne opp nettsider som omtaler Bitcoin Trader. Dette kan være anmeldelser som har titler som f.eks:

  • Er Bitcoin Trader Svindel?
  • Erfaringer med Bitcoin Trader?
  • Er Bitcoin Trader ekte?

Når man så klikker seg videre inn på dette så kommer man til en artikkel som er velskrevet og laget skikkelig. I konklusjonen så kommer det gjerne frem at “Bitcoin Trader er ikke en svindel men har gjerne en litt agressiv markedsføring. Desverre så finnes det mange andre kryptoroboter som er svindel og dette har ødelagt rykte til Bitcoin Trader”. Etter dette så kommer det gjerne en lenke til nettopp Bitcoin Trader sin nettside, hvis man klikker på denne så får eieren av denne nettsiden en provisjon eller slump med penger når du registrerer deg.

Hvis man har veldig lite kunnskap om internett og hvordan dette fungerer så er det forståelig at veldig mange ender opp med å putte penger inn i Bitcoin Trader. Det er en svindel som er veldig godt laget og dermed enkel å få tilitt til.

Har kjendiser investert i Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader følger akkurat samme mønster som de andre aktørene med kryptoroboter. Det er laget mange annonser som hevder at kjendiser har investert i Bitcoin Trader som f.eks:

  • Aksel Hennie
  • Stein Erik Hagen
  • Olav Thon
  • Petter Stordalen
  • Tarjei Bøe
  • Kristoffer Hivju

Dette stemmer ikke og de vet sikkert ikke hva det er. Dette er deres måte å få oppmerksomhet og få folk til å klikke seg inn på nettsidene deres. Disse annonsene har gått på både Facebook, Instagram og Twitter. Nå har heldigvs flere slått til mot denne annonseringen og man ser det mer sjeldent. Nå er det gjerne i søkemotorene at disse dukker opp eller på andre mindre seriøse nettsider som har andre annonsenettverk.

Har Bitcoin Trader vært på God Morgen Norge?

Nei, Bitcoin Trader har ikke vært på God Morgen Norge. Dette var en annonse som ble kjørt stort på flere flater og følger det samme mønsteret som andre. TV2 har bekreftet at det ikke har vært noe omtale av bitcoin roboter på deres TV-program God Morgen Norge.

Er Bitcon Trader trygt?

Som du sikkert forstår hvis du har giddet å lest hele artikkelen så mener vi at Bitcoin Trader ikke er trygt og du bør ikke legge igjen pengene dine der. Om du ønsker å investere i bitcoin så finnes det flere måter du kan kjøpe bitcoin på og vi har skrevet om hvordan du kan kjøpe bitcoin her. Det er viktig å huske på at Bitcoin ikke er en trygg måte å investere penger og den er uansett veldig volatil. Om du er ute etter en trygg investering av sparepenger så er det kanskje best å ta kontakt med banken som kan gi deg noen gode råd.

Hvem står bak Bitcoin Trader?

Det er nettopp dette som er vanskelig med disse robot-svindlene, det er veldig vanskelig å finne ut hvem som står bak. Hvis man først har investert penger så er det derfor veldig vanskelig å få disse tilbake. Derfor er vår erfaring med slike programmer som Bitcoin Trader at man heller burde la være å investere penger.

Er det lurt å investere i slike kryptoroboter?

Nei, vi mener at alle slike roboter er en skjult svindel for å enten få deg til å registrere en konto på en uregulert børs eller få deg til å investere i noe som taper penger. Det kan være forskjellige strukturer på disse robotene, men ikke invester penger eller lur penger fra noen. Ta heller å gjør litt undersøkelser selv på om du kan kjøpe en kryptovaluta eller andre investeringsverktøy.

Dagbladet har skrevet en egen artikkel om krypto-svindel på Facebook!

Vår konklusjon om Bitcoin Trader

Bitcoin Trader er en svindel som du ikke ønsker å putte pengene dine i eller fortelle venner om. Det minner om gode gamle pyramidespill, selv om vi skal være forsiktig med å definere dette. Hvis du ikke ønsker å ta risiko så er det derfor bedre å sette pengene i andre verktøy som har regulerte aktører bak seg.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!