Det har lenge vært spekulert mye rundt Facebook sine ansettelser og satsninger på kryptovaluta. I følge en artikkel på Coindesk.com så har Facebook nylig registert selskapet Libra Networks i Geneve. Selskapet er registrert som leverandør av teknologi innen finanstjenester og betalingsmiddler.

I den samme artikkelen kommer det frem at Facebook har vært i kontakt med både Coinbase og Gemini for å diskutere lagring og markedsplasser for kryptovaluta.

Facebook har ifølge flere kilder prøvd å få med seg store aktører som Visa, Mastercard og Western Union for å være med å finansiere satsningen. I følge Coindesk så er ventet at Facebook planlegger å innhente investeringer på nærmere 1 milliard dollar for å backe “Facebook Coin” eller “Global Coin”.

Det er blandede følelser rundt satsningen på kryptovaluta for entusiaster innenfor kryptovaluta. Facebook har igjennom de siste årene vist liten respekt for folks privatliv og desentralisering. Samtidig så er dette en stor seier for “proof of concept”.

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂