Et av verdens 5 største selskaper innenfor forvaltning av penger, til sammen har de rundt 60 milliarder i sin forvaltning. Sist uke på Bloomberg sitt krypto event så offentliggjorde Tom Jessup lanseringen av Fidelity Digital Asset Services, LLC. Fidelity Digital Asset Services har som mål å tilby lagring og trading av kryptovaluta til hedgefound, familiekontorer og instutisjonelle aktører. Tom Jessup som kommer til å lede denne nye delen av Fidelity fortsatte med å forklare:

“In our conversations with institutions, they tell us that in order to engage with digital assets in a meaningful way, they need a trusted platform provider to enter this space. These institutions require a sophisticated level of service and security, equal to the experience they’re used to when trading stocks or bonds.”

Fidelity skal lage en skalerbar infrastruktur basert på erfaringene de har har fra å ha lager lignende infrastrukturer i andre markeder. Fidelity opplyser videre at de kommer til å oppbevare verdiene i “cold storage” kombinert med flere lag av sikkerhet, både fysisk og på cyber nivå.

Ethereum og Bitcoin blir nevnt spesifikt av Fidelity, men de legger også til følgende ” yet-to-be-named cryptocurrencies at launch.”. Så her ligger det i kortene at de kommer til å tilby flere enn de store. Når disse blir “kunngjort” så kan man nok helt sikkert forvente et salig rally på disse.

Denne nyheten blir av flere ansett som “Most Bullish news 2018” og det er slike løsninger som flere mener baner vei for at det neste rallyet i krypto kommer til å bli mye større enn noe man har sett tidligere.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here