Veldig mange gikk inn i oktober med store forhåpninger om et nytt bull marked på kryptovaluta ville starte i oktober. Bitcoin har stort sett ligget mellom 6200-6600 dollar hvis man ser bort i fra Tether skandalen som skjedde for et par uker siden. Volumet på handel i kryptovaluta har vært rekord lavt. Til tross for at prisene har stått stille, så har man fått nyheter som at Fidelity satser på kryptovaluta.

Hvis man ser på altcoins  så er faktisk oktober en ganske god måned for enkelte. Blant annet så har man ZRX som er oppe på 30 %, BAT er oppe på 64,66 % og flere som har gått opp opptil 60 %. Flere andre kryptovalutaer ligger på over 20 % i +. Dette er positivt for markedet og man kan derfor gjøre mye penger. For de aller fleste så har dette veldig lite å si siden de fleste har vært oppe mye høyere tidligere og mange sitter fortsatt på tap fra dette.

Det sies at de neste ukene vil bli veldig viktige for Bitcoin uansett om den går ned eller opp. Det har bygget seg opp et trykk på prisen. Akkurat nå ser det ut som det er verken kjøpere eller selgere av Bitcoin. Den dagen det enten kommer flere kjøpere enn selgere eller flere selgere enn kjøpere så vil prisen reagere deretter. Da gjerne på en veldig volatil måte som vi er “vandt” med at Bitcoin agerer.

Alt av historie tilsier at jo lenger prisen står “stille”, desto større blir den neste store bevegelsen. Vi holder dere oppdatert når den store bevegelsen kommer!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here