STO står for “security token offer” og er blitt spådd til å forvandle måten finansmarkeder opererer på. Mange analytikere forutser at til slutt vil flertallet av finansielle produkter bli handlet på blockchain som sikkerhetstegn. “Initial Coin Offerings” (også kjent som ICOer) er en av de voksende forretningsrevolusjonene som ble gjort mulig av Ethereum. De siste månedene har SEC slått hardt ned på flere forskjellige typer ICO`s og praten rundt STO har blomstret opp. Men hva er egentlig en STO? Og hva skiller en STO fra en ICO?
I ICOer selger de fleste selskaper  “utility tokens”, som sies å gi tilgang til typer programvare. De fungerer som en programvare lisens, og gir tilgang til et nettverk.
 Securities and Exchange Commission (SEC) publiserte en rapport i juli 2017 som konkluderte med at enkelte tokens kunne klassifiseres som verdipapirer og underlagt regelverk. Det er nettopp denne definisjonen som skremmer flere investorer fra prosjekter som XRP og flere andre, hvor det er en viss usikkerhet rundt om prosjektet faktisk er en “security” eller en “utility”.
Så hva kjennetegner en “security token”?
Det som kjennetegner en security token er at de koblet opp mot faktiske tradisjonelle verdier. Det kan være verdipapirer, gull, sølv, eiendom, venturefond eller andre fysiske verdier. En “security token” gir en rettighet til verdien de kjøper – men kan være begrenset.

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂