Hvis du har havnet inn på nettsider, YouTube-kanaler eller Telegram-grupper så har du kanskje sett at flere henviser til BitConnect. Bitconnect var muligens et MLM system som var skjult som en kryptovaluta.

De som kjøpte seg inn i BitConnect var i hovedsak vanlige folk som hadde sett folk tjene penger på Bitconnect på YouTube. De som lagde dette innholdet var per definisjon affiliates av Bitconnect, de tjente penger på alle som de “vervet” til BitConnect.

Det var mange som tjente penger på BitConnect, men det var mest sannsynlig innskudd fra nye deltakere som dekket dette. Det er usikkert hvordan BitConnect faktisk fungerte, men i slutten av januar så stupte prisen på Bitconnect fra 438 dollar i desember til 5.92 dollar. BitConnect er fortsatt mulig å kjøpe i dag men til rundt 0.60 dollar. Det er et dødt prosjekt i dag og absolutt ikke noe å investere i.

Grunnen til at vi velger å skrive om dette, er for å understreke hvor viktig det er at man gjør grundig research før man investerer. Selv om dette er krypto og fremtiden ser lys ut. Hvis noe høres får godt ut til å være sant, så er det kanskje det.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here