Siden avgjørelsen om en ETF ble utsatt så har kryptomarkedet virkelig blødd. Bitcoin er ned over 10 % og de fleste altcoins er nede 10-25 %. Så hvor langt kan dette gå? Det er dette spørsmålet alle stiller seg nå. Dette kan virke som en overreaksjon fra markedet siden det ikke var et nei som kom, men den kan fortsette. Man ser at Bitcoin fortsetter å øke sin dominanse av markedet med snart 50 %.

 

Det som er verdt å merke seg er at nå begynner man å nærme seg nivåer som var før rallyet i desember/januar og ingen kan vite når bunnen er nådd. Hvis man ser på historikken så er det slik at altcoins faller fortere enn Bitcoin, når det faller..Når markedet går opp, så har altcoins en tendens til å gå raskere opp. Det er ikke investeringsråd og dette er krypto, den kan oppføre seg helt annerledes nå enn før.

Det man vet er at samtidig som krypto raser, så går utviklingen i en kjempe fart. Selv om kursene går ned, så stopper ikke utviklingen. I tillegg så er det en enorm interesse for krypto blant store investeringsselskaper og banker. Det er når alle andre selger at disse kjøper og ting kan snu veldig fort.

Vi vet ikke hvor bunnen er og det gjør heller ingen andre. Selv om det kan være fristende å skyte inn litt frisk kapital nå, så kan det være greit å avvente litt. Man vet heller ikke når ting snur, menetterhvert som vi nærmer oss september så kan spekulasjonen på ETF begynne igjen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here