De siste månedene har vært tøffe for nesten alle som investerer i kryptovaluta. Selv bruker vi tiden på å gjøre kjøp som vi mener er riktig. I tillegg så bruker vi tiden på fordype oss på prosjekter og lære mer om teknologien. Selv om det er usikkert når/hvis den neste “boomen” går i kryptovaluta så prøver vi å rigge oss klare for dette. Den siste tiden så har vi vært på jakt etter et system som gjør at vi enkelt kan holde oss oppdatert på verdiene vi sitter på og gi oss en enkel oversikt på tap/gevinst.

Der finnes det flere løsninger som vi har testet ut. Det finnes faktisk veldig mange løsninger der ute, men de fleste har et noe knotete oppsett og man må mate dem manuelt med informasjon igjennom et regneark. Disse løsningene er gratis og for mange så kan nok disse passe seg godt.

Vi som derimot runder rundt 5000 handler så langt i år, så er det vanskelig å få et slikt system “ajour”. Derfor ble vi veldig glade når vi fant systemet CoinTracking.info. Dette er system som lar deg velge mellom funksjonene du trenger. Om du ikke har behov for de mest fancy løsningene så er det gratis, men om du som oss har mange handler. Så kan du for under 700,- kroner i året få en over 24/7 på telefon,desktop og eksportere ut i regneark.

Hvis du velger å gå for et betalt medlemskap så vil du kunne koble CoinTracking.info til alle børsene du handler på igjennom et API. Det betyr at den vil “synke” kontoen din på f.eks Binance.com eller andre børser automatisk.

Cointracking.info gir deg muligheten til å printe ut rapporter som du trenger for selvangivelsen din. Dette vil trolig veldig mange av leserne våres på KryptovalutaInvestor.com ha behov for om ikke veldig mange månedene.

Vi har brukt CoinTracking.info nå i et par måneder og er veldig fornøyd med tjenesten. Hvis noen lurer, så er dette IKKE et betalt innlegg. Men vi syntes rett og slett at tjenesten er så bra at den fortjener litt kudos 🙂

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂