NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 66 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Hvordan går det med bitcoin nå?

Veldig mange nordmenn har investert i bitcoin og ennå flere vurderer å kjøpe bitcoin men hvordan går det egentlig med bitcoin nå? Det er mange som kun måler bitcoin etter rekordprisen på rundt 20 tusen dollar som skjedde i 2017, men dette er ikke riktig målestokk. Hvis man skal finne ut av hvordan det egentlig går med bitcoin så må man se på alle faktorene. Nedenfor har vi gått igjennom de forskjellige punktene vi mener man må se på for å svare på spørsmålet om hvordan det egentlig går med bitcoin:

Pris

Vi kan begynne med det punktet som opptar flest og det er pris. Prisen på bitcoin raste ned til 2500 dollar etter oppturen som var drevet av ukritiske privatinvestorer. Siden det har priset sakte men sikkert klatret oppover. I skrivende stund 02.06.2020 så er prisen på 10100 dollar. Det er faktisk en av de mest suksessfulle investeringene hvis man ser på de siste 12 månederne. Akkurat nå er bitcoin 200 dollar fra det man på engelsk kaller “key level”. Hvis den klarer å klatre over 10300 dollar så kan bitcoin ganske lett bli presset opp til 15000 dollar. Hvis bitcoin ikke klarer å bryte dette nivået så er sjansen stor for at bitcoin faller ned først til rundt 9600 dollar og deretter ned til 8800 dollar.

Adopsjon av teknologi

Stadig flere aktører benytter seg av bitcoin og flere forsker på hvordan dette kan brukes. Vi skulle nok alle ønske at bitcoin var mer brukt men slik sentimentet er nå så tar bitcoin mest rollen som et slags digitalt gull fremfor vanlige penger. Det er derfor mulig at bitcoin aldri kommer til å bli brukt som fiat-penger men at det blir som gull. Det er jo slik at det ikke er mange butikker som aksepterer gull som betaling men veldig mange som sitter med dette for å spekulere. Det er godt mulig at vi kommer til å kjøpe og betale med helt andre typer kryptovaltuaer enn bitcoin.

Når det kommer til bruk av teknologien i investerings-produkter så kommer det stadig nye produkter inn på markedet. Her skjer det en utrolig stor utvikling blant alle de store selskapene som styrer børsene. Det kommer produkter på løpende bånd til både det private og profesjonelle markedet.

Rykte til bitcoin

Rykte til bitcoin har vært nede på et ganske lavt nivå men vårt inntrykk er at det blir stadig bedre. Etter de siste økonomiske tiltakene som har blitt bredt omtalt i media så begynner folk å få en forståelse for hva det betyr at penger kan printes og teorien om at verdiene man da har blir mindre verdt. I Norge så er vi plaget med en del spam som dessverre gjør at veldig mange er skeptiske til bitcoin.

Hvis bitcoin får litt eventyrlig vekst nå fremover så vil nok rykte til bitcoin bli bedre for da vil folk forstå at bitcoin ikke er et pyramidespill men faktisk noe som går opp og ned som akkurat alle andre markeder.

Konklusjon på hvordan det går med bitcoin?

Vi er veldig positive til utviklingen til bitcoin, spesielt i det verdensbildet som vi alle ser nå. Det har vært viktig at den har holdt seg stabilt og at den hele tiden går litt sakte frem. Faktisk så har bitcoin vært veldig lite volatil hvis man sammenligner med veldig mange andre markeder nå.

Om du burde kjøpe bitcoin nå er et spørsmål som bare du kan svare på men vi vil sterk anbefale deg å lese våre guider for å lære mer om bitcoin og kryptovaluta generelt:

Innføring i bitcoin

Hvordan kjøpe bitcoin?

Hvordan kjøpe kryptovaluta?

 

 

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
NBX er en kryptobørs med godkjennelse fra Finanstilsynet og selskapet samarbeider med flyselskapet Norwegian. Få 10% av gebyrer tilbake i CashPoints 👍👍👍Kjøp nå!
Du får Bitcoin verdt 10 dollar gratis når du gjør ditt første kjøp på over 100 dollar. Kjøp nå!
Prime XBT gir deg muligheten til å gå long eller short. 35% bonus på første innskudd.Kjøp nå!
Binance har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!