Vi har tidligere skrevet guidene om hvordan du kan kjøpe altcoins og hvordan du kan kjøpe Bitcoin. Et spørsmål som vi får ganske ofte er hvordan man kan kjøpe kryptovaluta med PayPal. Vi vet ikke helt hvorfor så mange er veldig gira på dette, men dette er mest sannsynlig fordi veldig mange opplever at andre steder så er det litt mer trøblete å handle og de kanskje ikke stoler helt på sidene.

Dette er forståelig og som nybegynner så er det viktig at man føler seg trygg. Det eneste stedet vi har funnet som faktisk tilbyr innskudd med PayPal, det er den sosiale børsen Etoro.

Hos Etoro så kan du gjøre innskudd med PayPal og vanlig bankkort. Det er veldig enkelt å kjøpe kryptovaluta. Det er veldig trygt å handle der og du trenger ikke å tenke på annet enn å lage i et sikkert passord. Du kan aktivere ytterligere sikkerhet, noe vi absolutt anbefaler.

Nedsiden med å handle på Etoro er at man får lavere kurs enn f.eks på Binance når man skal selge. På samme måte så betaler man høyere når man skal kjøpe. Så hvis du skal trade kryptovaluta aktivt så er ikke Etoro det beste stedet. For nybegynnere derimot så kan det være et bra sted å begynne og så kan man avansere videre når man har kommet seg litt mer inn i “kryptogamet”.

Dersom du ønsker å kjøpe kryptovaluta som en litt mer langsiktig investering, så er det virkelig ikke noe i veien for å bruke Etoro. For øyeblikket så kan du kjøpe følgende kryptovaluta der:

ADA/Cardano

XRP/RIPPLE

Bitcoin

Bitcoin Cash

NEO

Stellar Lumens

LTC

EOS

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here