NavnFordelerBesøk
Du kan gjøre enkle innskudd og kopiere andre profesjonelle kryptotradere!Kjøp nå!
Dette er en norsk kryptobørs som har godkjennelse fra Finanstilsynet. Du får 0,001 BTC når du registrerer deg med bankID uten å gjøre innskudd. Det betyr BTC helt gratis!Kjøp nå!
Plus500 har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 66 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Hvorfor investerer folk gledelig i aksjer men ikke i krypto?

Aksjemarkedene er nå nesten like volatile som krypto. Den ene dagen har dett gått ned masse og den andre dagen er det ny rekord. Det er fortsatt ikke 20% gains på 24 timer og det vil nok ikke bli det. Likevel så observerer vi at det er rekord høy appetitt for nettopp aksjer og trading. Så hvorfor kommer ikke disse som nå trader aksjer over til kryptomarkedet?

Vi tror at dette kommer av 3 ting i hovedsak:

Frynsete rykte

Bitcoin og ikke minst andre mindre kryptovalutaer har et frynsete rykte. Det er bare noen dager siden vi kunne høre i en Nordnet Podcast at Bitcoin var «verdens største globale pyramidespill». Denne typen feilinformasjonen gjør at det fort dannes et negativt inntrykk av kryptovaluta ovenfor investorer og det gjør at man skyr unna denne typen investering. Likevel så ser vi at stadig flere faktisk begynner å investere i kryptovaluta. Vi ser at f.eks nettsider som Aksjebloggen nå har laget en egen guide for nettopp hvordan du kan kjøpe Bitcoin. Dette er en blogg som har omhandlet litt krypto men for det meste aksjer.

Så rykte til kryptovaluta og Bitcoin blir bedre med tiden og det er ikke tilfeldig. Bitcoin blir mer viktig som case ettersom sentralbankene fortsetter å printe penger inn i våre økonomier.

Usikkerhet

Det har lenge vært veldig vanskelig å kjøpe Bitcoin på trygge plasser. Man har hatt aktører som Coinbase, men dette føles ikke trygt for de aller fleste. Nå kommer det stadig flere gode løsninger som f.eks MiraiEx og NBX som alle er norske aktører hvor man kan verifisere seg med bank brikke. Samtidig som for de instutisjonelle investorene så kommer det stadig mye bedre løsninger og som er forsikret.

Lite marked og begrenset likviditet

Kryptomarkedene har hatt et ganske stort problem og det er at markedet er veldig lite. Dette er litt «høna før egget» problematikk fordi hvis man får flere av de store finanshusene som kan gi denne likviditeten i et slik marked så vil dette løse seg. Dette er samtidig litt av oppsiden med krypto i dag. Hvis det kommer mer penger inn i markedet så vil dette kunne løfte verdiene i kryptomarkedet betraktelig og på en måte som vi sjeldent har sett i noen markeder tidligere.

Tror vi at flere vil bevege seg inn i kryptomarkedet over de neste årene?

Ja, definitivt. Det er omtrent umulig å tenke seg at ikke stadig flere vil få øynene opp for krypto. Et godt eksempel på dette er hvis vi ser på utviklingen i NOK den siste tiden. Folk sitter med en valuta som ikke kan brukes over verden og som i enkelte deler av verden har mistet så mye som 70 % kjøpekraft på grunn av fall.

Samtidig så ser vi en eventyrlig printing av dollar og penger i andre land. Hvor dette ender og hva det ender med vet vi vi ikke. Kanskje ender vi opp med en universiell crypto dollar eller valuta. Det blir spennende å følge med og vi i KryptovalutaInvestor.com ønsker å være med på denne reisen.

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Du kan gjøre enkle innskudd og kopiere andre profesjonelle kryptotradere!Kjøp nå!
Dette er en norsk kryptobørs som har godkjennelse fra Finanstilsynet. Du får 0,001 BTC når du registrerer deg med bankID uten å gjøre innskudd. Det betyr BTC helt gratis!Kjøp nå!
Plus500 har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!