De siste månedene så har kryptomarkedet falt betraktelig og veldig mange altcoins har falt over 70%. Ethereum har av mange blitt sett på som en av de sikreste investeringene etter Bitcoin. De siste ukene har Ethereum falt til under 300 dollar, noe som er en markant nedgang fra 1400 dollar som er den høyeste prisen.

Det har blitt spekulert i hvorfor Ethereum faller, men den største grunnen virker å være at de prosjektene (ICO) som tok investeringer i Ether 2017/2018 nå panikk selger for å inn penger og sikre prosjektene sine. NyeI tillegg så har nye prosjekter flere muligheter etter at prosjekter som EOS har lansert sin plattform og ennå flere kommer. Ettersom prisene virker å fortsette sin nedgang så velger kanskje nye prosjekter å selge Ether de får inn med en gang for å sikre seg kapital til å realisere prosjektet.

På grunn av at Ethereum har falt så kraftig ned så er det en naturlig konsekvens at flere hopper ut for å putte sine penger der kanskje oppsiden er større. Bitcoin blir av noen omtalt som en “safecoin”. Det hjelper heller ikke at teknologien har fått mye negativ omtale, skaleringsproblemer og brukeropplevelser har blitt nevnt.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here