Det har i det siste florert i YouTube-kanaler med titler som “kjøp bitcoin nå – før det er for sent”  eller “2018 er siste året du kan investere i krypto”. Dette er selvfølgelig tull, det kommer aldri til å bli stengt for investeringer i kryptovaluta, med mindre noen forbyr dette. Det som man likevel kan ta med seg er at det kan være siste året du kan kjøpe kryptovaluta til prisene som er nå.

I denne artikkelen så skal vi være skamløst positive og ikke minst lage den “perfekte storm”.Hvis vi legger til grunn at vi nå er i bunnen eller nærmer oss bunnen. I tillegg så legger vi til grunn at vi får et OK fra SEC på en Bitcoin ETF før Q1 2019 er over. Ja, da ser vi på en enorm oppside i kryptomarkedet. Da vil prisene på samtlige coins/tokens øke betraktelig og det kan bli vanskelig for den gjennomsnittelige personen å komme inn på kryptomarkedet. Du kan fortsatt kjøpe – men det kommer til å koste mer å få innpass i de forskjellige prosjektene. Da vil også risikoen øke betraktelig.

Vi sier ikke at du bør kaste deg inn i kryptovaluta med masse penger, men hvis du vurderer å kjøpe kryptovaluta. Så kan det være greit å begynne å kjøpe nå – så du eventuelt kan få glede av en oppgang senere. G

Et veldig godt eksempel på dette er ICOs (initial coin offerings). I 2017 så kunne alle gå inn å kjøpe seg inn i et prosjekt, uansett hvor lite eller mye penger. I 2018 så er det et rekord stort marked på ICOs, men de fleste blir holdt “private”. Det betyr at Venture-fond, familiekontorer og andre kommersielle aktører får kjøpe seg inn til rimelig pris. Den private investoren får ikke lenger muligheten til dette.

Det samme gjelder forøvrig aksjer også. Hvis man kommer inn tidlig så kan man akkumulere et stort antall aksjer. Hvis man velger å kjøpe seg inn senere så blir det mer kostbart og risikoen øker også. Et av de bedre eksemplene på dette er Bank Norwegian. De som gikk tidlig inn i Bank Norwegian har tjent masse penger på det som egentlig var en veldig liten investering.

Det er en mulighet for at kryptovaluta kan ta 100x fra der den er i dag. Det er også en mulighet for at det kan gå ned 90x. Teknologien er helt ny og alt er veldig usikkert. Gjør grundig research før du investerer og les gjerne vår guide “Kryptovaluta for nybegynnere”.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here