Vi skrev i går om marginhandel med kryptovaluta og i dag så kom vi over noen litt spennende ideer på Twitter. Dette er bare antagelser fra noen og dette er absolutt ikke sikkert, men det er en ganske spennende tanke. Innen torsdag så skal SEC avgjøre om ProShares ETF skal få ja eller nei.

De aller fleste forventer at SEC skal gi et klart nei. Dette gjør at veldig mange velger nå å “shorte” Bitcoin og andre krypto. Det vil si at de vedder på at Bitcoin skal gå ned i pris. Akkurat nå er det et rekordhøyt nivå på antall og volum som er “short”. Det er gjerne da man får det man kaller en “short squeeze”. Da øker prisen raskt, som gjør at de som er “short” må kjøpe Bitcoin for å komme seg ut av kontraktene. Sist gang dette skjedde så føyk Bitcoin opp 1000 dollar på veldig kort tid.

Det er også en mulighet at det motsatte skjer hvis man får et nei på ETF, noe som etter all sannsynlighet vil skje. At de som er “short” får hjelp av større “hvaler” som ønsker å kapitulere prisen på Bitcoin. Dette er veldig negativt i det korte perspektivet, men flere “eksperter” mener at man trenger en kapitulasjon for å kunne øke i verdi igjen.

Vi vet ikke hva som kommer til å skje – men vi følger veldig spent med på markedet og hvilken vei det vil gå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here