Når man skal gjøre seg opp en mening om en pris på en kryptovaluta skal opp eller ned, så gjør man ganske mye undersøkelser. Det er ikke like lett å finne de riktige verktøyene og det er vel også usikkert om det finnes noen gode verktøy her. En indikator som vi ser flere nevner er Google Trends, dette er fordi når du drar opp grafen så ser den slik ut for de siste 12 månedene:

Hvis vi så sammenligner dette med prisen på Bitcoin i samme tidsramme:

Dette sammenfaller veldig, men samtidig det var en enorm hype rundt Bitcoin blant verdens befolkning. Når vi når ser at flere drar opp denne og sier at Bitcoin ikke kommer til å gå opp på grunn av dette, så mener vi at de glemmer et poeng. 2017 var året hvor privatpersoner gikk inn i kryptovaluta. Nå venter vi på penger fra instutisjoner, Wall Street og de profesjonelle investorene, dette er typisk ikke de som sitter å bruker Google for å finne ut informasjonen sin.

Når neste bullrun i kryptomarkedet kommer, da vil nok alle hoppe på og vi vil nok helt sikkert se samme mønster som fra 2017/2018. Det den grafen viser, er hvor mange færre mennesker som er investert i krypto. En ennå større flokk enn den som kom i 2017/2018 kommer nok neste gang pilene peker oppover.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here