De siste årene så har det vært en ekstrem utvikling i teknologien til både solcellepaneler og blockchain. På solcellepaneler så har man fått den “vanlige mannen i gata” til å investere i solcellepanel. Blockchain er fortsatt i en veldig tidlig fase men man kan fortsatt se noen klare bruksområder.

Selv om veldig mange av de som leser på KryptovalutaInvestor.com er opptatt av prisen på kryptovaluta og kanskje ikke så mye på alt den underliggende trafikken kan gi til verden. Likevel så ble vi tipset av nettsiden solcellepaneler.com om en studium som kombinerte solcellepaneler med blockchain.

En av de store utfordringene verden har i dag er energi og spesielt grønn energi. I tillegg så er det et problem at veldig mange mennesker ikke har tilgang til elektrisitet. Veldig mange vil hevde at det ikke er noe problem, men det er stort problem for oss alle. Hvis store deler av et fattig land ikke har tilgang på strøm så vil de heller ikke ha tilgang på:

  • Helseteknologi
  • Læringsteknologi

Dette er begge to punkter som er ekstremt viktig at er på plass. Hvis disse punktene ikke er på plass så kan det oppstå uro eller i værste fall kan gjøre at folk går i retninger man ikke ønsker.

Solcellepanel løsningen?

Det er selvfølgelig ikke alle steder hvor solcellepanel kanskje er løsningen, men mange steder er det. Veldig mange fattige land har nemlig rikelig mengder med sol tilgjengelig. Hvis man hadde montert solcellepaneler her så ville man kunne bidratt aktivt til at byer og steder som i dag ikke er tilknyttet strøm kan produsere sin egen strøm. Prisen på solcellepanel er lav og selve monteringen er veldig enkel.

Problemet med solcellepanel er at man må kunne dele den opp på flere. Enten via betaling eller en rettferdig deling av strømmen. Det er nettopp dette blockchain kan løse. Her kan man lage plattformer hvor folk kan kjøpe små mengder strøm eller man kan bruke blockchain for å fordele strømmen etter produksjon. Blockchain gjør at man kan fjerne tvilen for om en transaksjon er rettferdig/riktig eller ikke.

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂