Sist uke var en av de viktigste ukene i 2018, markedet kræsjet og Bitcoin brøyt igjennom en ny pris barriere til det negative. Dette gjorde at flere altcoins gikk ned helt opp til 25 % i løpet av 24 timer.

Før vi gikk inn i helgen så var vi usikre på om markedet kom til å ennå mer blod. Selv om kryptomarkedet er åpent 24/7 så er helgene kjent for å være fine anledninger til å manipulere til + og minus. Denne helgen så har samtlige kryptovaluta tatt seg opp igjen, med XRP, XLM og Bitcoin Cash i spissen.

XRP handler nå på 0,52 – var nede på 0,44 på det værste siste uke. XLM er oppe fra 0.22 til 0.25 og Bitcoin Cash er oppe rundt 12 % totalt.

Det blir veldig spennende å se hva denne uken kan bringe i form av “gains eller pains”. Det er ikke unaturlig å se en fortsatt nedgang i uken som kommer. Hvis vi mot formodning skulle oppleve ennå mer gains – da kan det være at ting begynner å gå oppover. Dette kan være kortvarig og en såkalt “bear trap”. Den siste store “bear trap” vi har sett var i april, som var en av de bedre månedene i 2018 så langt.

Spenn på sikkerhetsbeltet, dette er en rollercoaster!!!!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here