Kryptofesten fortsetter, det er sakte men sikkert vekst i kryptomarkedet nå. Bitcoin har pumpet opp til 7200 og flere altcoins har steget rolig men godt. EOS som gikk opp nærmere 35 %  har klart å holde på mesteparten av veksten. Denne uken blir veldig spennende – enten så var de siste 10 dagene med oppgang en kortvarig trend eller så kan dette være begynnelsen på en spennende trend over de neste månedene.

På nettstedet Tradingview.com så er sentimentet positivt på Bitcoin. Det er et marginalt antall som er long på Bitcoin foran short. Ser man på EOS så er det et marginalt antall flere shorts enn longs. Dette gjelder flere altcoins. Dersom Bitcoin fortsetter å krype oppover så vil altcoins følge etter, EOS inkludert.

På Twitter så er de aller fleste utenom de vanlige “bjørnene” som ikke endrer mening før Bitcoin faller til 4-5000 dollar. Så i det korte perspektivet så ser det bra ut, ser man i det lenger perspektivet så er det en ETF avgjørelse i slutten av måneden som kan påvirke prisen på Bitcoin og alle andre kryptovalutaer. Sist gang det ble avslått søknader om ETF så gikk prisen opp, dette fordi det mest sannsynlig allerede priset inn. Dersom Bitcoin i slutten av september fortsetter oppturen så er et avslag mest sannsynlig ikke priset inn og det kan bli et stort nedsalg.

Hva tror du vil skje denne uken og denne måneden? Vil Bitcoin gå ned eller opp?

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here