NavnFordelerBesøk
Du kan gjøre enkle innskudd og kopiere andre profesjonelle kryptotradere!Kjøp nå!
Dette er en norsk kryptobørs som har godkjennelse fra Finanstilsynet. Du får 0,001 BTC når du registrerer deg med bankID uten å gjøre innskudd. Det betyr BTC helt gratis!Kjøp nå!
Plus500 har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 66 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Kurs i blockchain

Blockchain er spådd til å kunne bli det nye internett og det er mer enn kryptovaluta. Alle de store selskapene som Google, Facebook og Amazon jobber med blockchain på hver sin måte. Ved å ta et kurs innenfor blockchain kan du sørge for å få oppdatert kunnskap om:

  • Hva blockchain?
  • Hvordan kan blockchain brukes?
  • Hvordan kan bedrifter i Norge ta i bruk blockchain?

Du kan få tilgang til et av markedets beste kurs i blockchain her. Du betaler kun 80 dollar i måneden og du kan ta så mange kurs du ønsker hos Ivan`s Academy.  Klikk her for å bestille ditt blockchain kurs her!

Ivan har på 2 år blitt en ledende aktør når det kommer til blockchain og han har laget et kurs-produkt for deg som vil lære mer om blockchain. Her finner du kurs til alle nivåer og ikke minst til alle formål. Du får tilgang til alle kursene for under 1000 kroner.

Hvem burde ta et blockchain kurs?

Et blockchain kurs passer for alle som er interessert i teknologi og ønsker å ha en forståelse av blockchain. Det handler om å få forståelse for hva blockchain er og ikke minst hvordan det kan brukes. Veldig mange tror at det kun er utviklere som trenger kunnskap om blockchain men det er langt i fra riktig. Blockchain er en snikende teknologi som har potensiale til å revolusjonere måten samfunnet fungerer.

Trenger man noe kunnskap først?

Nei, du trenger ikke noen kunnskap før du tar et grunnleggende  kurs innenfor blockchain. Hvis du allerede har grunnleggende kunnskap om blockchain så finnes det kurs på flere nivåer. Et grunnleggende blockchain kurs krever ingen forhåndskunnskap og man starter helt fra scratch.

Koster det penger å ta et kurs i blockchain?

Ja hvis du skal ta et godt kurs innenfor blockchain så koster det penger. Det finnes flere kanaler på YouTube som omhandler blockchain men for å få en god forståelse så trenger man mer enn å skrape overflaten. Prisen på et blockchain-kurs varierer fra rundt 1000,- i måneden til flere tusen kroner for et enkelt kurs.

Hvor kan jeg ta et blockchain kurs?

Det finnes mange forskjellige tilbydere av kurs i blockchain men vi i KryptovalutaInvestor.com sverger til Ivan`s Academy som du finner her. Ivan sier deg som ikke vet så mye om blockchain så mye men han er en av de største aktørene når det kommer til blockchain. Hos Ivan så kan du ta så mange kurs du ønsker og det er virkelig god kvalitet over kursene. Klikk her for å be om tilgang til Ivans blockchain kurs.

 

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Du kan gjøre enkle innskudd og kopiere andre profesjonelle kryptotradere!Kjøp nå!
Dette er en norsk kryptobørs som har godkjennelse fra Finanstilsynet. Du får 0,001 BTC når du registrerer deg med bankID uten å gjøre innskudd. Det betyr BTC helt gratis!Kjøp nå!
Plus500 har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!